Левски може да удари джакпот и да си върне още един опитен играч. В Кипър обявиха, че АПОЕЛ прави всичко възможно, за да се раздели с Живко Миланов. Това пък може да позволи на десния бек за трети път да се озове на“Герена“, пише „Меридиан Мач“.

Миланов не попадал в сметките на треньора Паоло Трамецани, който рядко му гласува доверие. Причината за това е, че бившият национал дълго време лекува травма. Той има договор с кипърците до края на първенството, но те искат да го разкарат още сега. Според запознати Миланов, който на "Герена" бе известен и като Джеки Чан, не бил съгласен на този вариант. Най-вече заради солидната си заплата и заплахата, че може да остане без отбор до лятото.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

От Левски обаче са готови веднага да му подадат ръка. Така ще бъде решен проблем с още един пост - дясната зона в защитата. Милош Цветкович все още не е приел офертата за нов договор, а и в последно време се представя доста колебливо. Алтернативата му е Ивайло Найденов, който по принцип е халф.

За Миланов пък това ще бъде евентуално второ завръщане и общо трети престой на „Герена“. Той вече посети "сините" в Агия Напа, за да се види с тях. Освен това защитникът е женен за Бисера – сестрата на вратаря Николай Михайлов.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019