Спряганият за трансфер в ЦСКА Дани Кики ще продължи да носи екипа на Локомотив (Пловдив). Халфът от сирийски произход бе на крачка от Борисовата градина, но отказа на “червените”. Една от причините Кики да не подпише с ЦСКА е приятелката му Антония, научи БЛИЦ. Пред свои приятели играчът споделил, че се притеснява от евентуалното му идване в София и поведението на красивата му половинка.

Освен това близки до Кики признаха, че той е голям приятел със скандалните Иван Иванов и Иван Караджов, както и с Павел Виданов.

“Събирането му в ЦСКА с въпросните играчи щеше да означава пълен провал извън терена. Дани е голям приятел особено с Иван Иванов, когато защитникът играеше в Локомотив”, казаха близки до Дани.

Халфът на пловдивските “смърфове” е пожелал да остане на “Лаута” и да помогне на тима да се спаси от изпадане. Новият собственик Коко Динев е обещал доста по-добри лични условия за полузащитника, на които не успял да откаже. По-рано днес Дани Кики подписа с мениджъра Лъчезар Танев.

„Той ще бъде мой мениджър. Благодаря за интереса на ЦСКА към мен! Предложиха ми добри условия, но ще удържа на думата, която дадох пред феновете на Локо (Пд), да остана в отбора”, заяви Кики.

Другите двама футболисти на Локомотив, които са желани от ЦСКА - Димитър Илиев и Кирил Акалски, почти сигурно ще приемат предложението да носят червената фланелка след Нова година./БЛИЦ