Вижте как прогнозираха мача Христина Христова и Красимир Минев в играта Ефбет Лига на Букмейкър БЛИЦ

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след равенството 1:1 срещу ЦСКА на стадион "Българска армия". Той определи тима си като по-добър игрово от "армейците".

"Според играта може би заслужавахме нещо повече, но след тези две, три ситуации, които създадоха ЦСКА, можеше да приключи мача. Като цяло съм доволен от представянето ни. Първите четири, пет минути може би бяхме по-респектирани. След това взехме инициативата. Не съм доволен от непредизвиканите грешки. Така стана първия гол и тези ситуации. Тези ситуации вдигнаха публиката. Мисля, че през останалото време като владеехме топката показахме, че на този етап сме по-добре игрово от тях", започна Илиев.

Знаем, че публиката ще подкрепи ЦСКА. Голът ни посъбуди и успяхме да създадем доста ситуации първото полувреме, които задължително трябва да се реализират. Както видяхме и ЦСКА изпуснаха. Остава чувство, че можеше да вземем нещо повече. Резултатът е справедлив", заяви Илиев.

Той потвърди, че Матеус Машадо на 99% ще напусне Черно море, въпреки че преговорите с Бенфика са пропаднали.

"Съмнявам се да остане. Има интерес към него. С Бенфика приключиха нещата. Но има от други места интереси. Ние като клуб нямаме желание да го продаваме. Но има преса от агентите му. Рядко футболист, който знае, че на 99% ще си тръгне, играе такъв мач и не иска да излиза. Показва голям характер и то на 20 години. Ще е трудно да го заменим на този етап", сподели Илиев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!