"Хайде да не се връщаме на мача с Литекс. Акцентът трябва да е върху двубоя ни с Монтана за първенство”, заяви треньорът на “Левски” Илиан Илиев на пресконференция днес.
 
По този начин той не отговори на новата порция въпроси, свързани със скандалното съдийство на Ахмед Ахмед в първия четвъртфинал за Купата, спечелен с 1:0 от “сините”.
 
"Единствената въпросителна преди мача с Монтана е Кристовао Рамос. Има болки в глезена. Днес ще решим дали можем да го използваме. Разполагаме с няколко опции за атаката. Едната беше да играем с двама чисти нападатели, но тя пропадна след наказанието на Базил де Карвальо. И Владимир Гаджев, и Антонио Вутов са опции, Рене Михелич също, тъй като той е предимно офанзивен халф", добави Илиан.
 
Според него футболистите трябва да се отърсят от напрежението и да се забавляват на терена.
 
“Длъжни сме да играем разкрепостено. Тогава играта ни ще се подобри значително и най-важното – ще върнем публиката по трибуните и тя ще остане доволна от видяното. Не мога да говоря за спад в нашата форма. Отборът е подготвен добре. Показателно е, че нямаме контузии. В мача с Литекс двама от новите дебютираха като титуляри. Вярвам в качествата на футболистите и в това, което сме свършили в подготовката", завърши наставникът.