ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Tреньорът на Черно море Илиан Илиев говори след равенството 1:1 като гост на Хебър в мач от 17-ия кръг на Efbet Лига. „Моряците“ изпуснаха победата в последните секунди.

Новият национален селекционер коментира и кашата с предстоящото домакинство на Унгария от евроквалификациите. Както вече стана ясно, провеждането на мача на 16 ноември (четвъртък) на стадион "Христо Ботев" в Пловдив е под въпрос. 

Ново 20 за мача с Унгария! Кашата е пълна

"Много разочароващо. Такива мачове трудно се преглъщат, когато е трябвало да победиш съперника, а си загубил две точки. Съжалявам за усилията на футболистите, които бяха концентрирани във всяка ситуация и знаеха важността на двубоя“, започна Илиан Илиев.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„Стара слабост ни е да не можем да затваряме мачовете. През първото полувреме имахме две ситуации сам срещу вратаря, от които можеше да поведем. Не казвам неумение пред гола, но малко неувереност може би, това е причината. Има го във футбола, за нещастие се случи на нас“, каза още специалистът.

За сагата с дебютната му среща начело на България, Илиев обясни: "Това, което се случва, няма как да не влияе както на нас, така и на футболистите. Надявам се в следващите дни да се знае къде, кога, как ще се проведе мачът с Унгария, за да се подготвяме нормално". 

"Ще е неприятно за всеки един, особено срещу силни съперници, ако мачът е без публика“, подчерта Илиан Илиев.

Нашата група в квалификациите за Евро 2024