Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана разочарован от загубата с 0:1 като домакин на Левски. Специалистът даде своето мнение за двубоя, като коментира и играта на двата тима. 

"Мисля, че наистина трябва да сме разочаровани от развоя на мача, тъй като през целия мач бяхме отборът, който искаше да играе с топката. Левски се затвориха и чакаха на контраатака. Второто полувреме бяха на 30-ия метър и за нас беше много трудно да търсим решение и трябваше да търсим центрирания, което не е силното ни оръжие. Досега от трите ни мача с Левски у дома, в този мач доминирахме най-много. Въртяхме фланговете, но нямахме тази класа в последните 30 метра. Колкото повече минаваше времето, Левски повече бавеха времето, но това е част от футбола. Можем да се сърдим само на себе си", каза Илиев.

"Имахме пространства, когато Левски още не се бяха затворили. Но не се възползвахме. От раздаването съм доволен, но само от футболния страх да търсят топката и да играят напред, само от това можем да сме недоволни. Не сме забравили случилото се в Пловдив, поне аз не съм, а съм сигурен, че и момчетата не са. Не изиграхме лош мач откъм присъствие на терена и днес, направихме седем промени в сравнение с предния мач. Момчетата, които изиграха предния мач бяха най-добрите и сега", добави специалистът. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019