Треньорът на "Левски" Илиан Илиев сподели, че футболистите му ще гонят на всяка цена победата срещу ФК Сараево в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят е утре от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". Илиев обаче изрази мнение, че избраниците му не трябва да излизат на терена с нагласата за успех с определен резултат, тъй като така ще се създаде напрежение, което може да изиграе лоша шега.

"Рано е да кажем дали сме готови със стартовия състав. Имаме още една тренировка, утре друга. Дано няма контузии. Утре ще знам кои ще започнат. Най-важното е да излезем с настроение и да победим. Мисля, че имаме сили да направим добър мач. Дано да дойдат и много хора да ни подкрепят", коментира Илиев на пресконференцията преди двубоя. С него на брифинга беше и капитанът Станислав Ангелов-Пелето.

"Дебютът ми не е толкова важен. Дали за мен е първи мач или не... Важно е "Левски" да изглежда като отбор и да радва хората. Подобрихме нещата в дефанзивен план, които ме притесняваха. Имаме добри играчи, трябва да владеем топката възможно най-дълго. Да бъдем пред вратата на противника. Не трябва да излезем да играем за определен резултат, тъй като това ще доведе до напрежение в играчите. Основната ни цел е да пресираме противника. Когато това се случи, ще играем повече с топката и ще създаваме повече положения", добави Илиан Илиев.