Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев призова привържениците на отбора да подкрепят мощно тима в четвъртък, когато от 20:00 часа селекцията на Илиан Илиев се изправя срещу ФК Сараево в първи сблъсък от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

"Дали отборът е готов, ще разберем след два дни. Надявам се, че въпреки краткото време, треньорският състав е успял да свърши всичко, което е планувал. Имахме кратко време за адаптация на новите футболисти, кратко време за сработване на новите футболисти със старите. В крайна сметка на нас ни предстои мач. Имаме достатъчно опитни футболисти, всички трябва да са концентрирани, мотивирани и амбицирани за мача в четвъртък, за да постигнем добър резултат в двубоя", коментира Иво Тонев.

"Това, което искам, а и от което имаме нужда всички, е подкрепа. Нека нашите фенове бъдат на стадиона и да ни подкрепят. Ние всички, които работим в "Левски", ще направим всичко възможно, за да е отборът най-добрият в България. Работим, за да може "Левски" да печели титли и купи", продължи пред "Гонг" изпълнителният директор на "сините".

"Сигурен съм, че ще има много хора на стадиона в четвъртък. Убеден съм, че ще подкрепят отбора. В момента "Левски" има нужда от безрезервна подкрепа от първата до последната минута. Това е много важно и ще повлияе и на новите футболисти, сигурен съм", завърши Тонев.