Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира загубата с 0:1 от Левски и отпадането на тима му от Купата на България. Бившият футболист и треньор на "сините" им пожела да триумфират в турнира, казвайки "Нека най-после да вземат някаква купа, за да спре тази истерия." 

"Отмениха ни редовен гол. Можехме да отидем в продължения и мачът ставаше друг. Второто полувреме Левски се затвори, владеехме инициативата. Имам претенции към футболистите си, особено в дефанзивен план, но играхме срещу организиран отбор в защита. Затвориха се добре, браниха се с всички средства и успяха да запазят резултата. Малко креативността ни куцаше", каза Илиан Илиев след 1/8-финала на "Герена".

"Най-голямата претенция, която имам, е при гола на Левски, защото заспахме. Допуснахме много лесно попадение. Преди това нямаше дори идея някой от двата отбора да вкара", продължи треньорът на Черно море.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Няма да го коментирам повече, да не изпадаме в подробности. Първо, честитя им преминаването. Нека най-после да вземат някаква купа, за да спре тази истерия. В тези мачове малките неща накланят. Първо голът от корнер не е корнер, а е аут. После имаме отменен гол за нищо. И в срещата от първенството ни отмениха гол тук при 0:0. Тези неща не трябва да се случват на "Герена", но се случиха. Включително и това как децата забавяха връщането на топката в игра. Пожелавам успех на Левски", каза Илиан Илиев.

"За предстоящия мач с Лудогорец не искам да коментирам, тъй като вътрешно ще издрънкам още някоя глупост. Имаме двама наказани, може и контузени да имаме. Ще мислим утре, в петък, нямаме много време за възстановяване", каза Илиев. 

"Имахме желание да продължим в Купата на България, сега няма да чакаме нищо пролетта, но това не означава, че няма да се подготвяме за следващите мачове. Предстои важен двубой с Лудогорец, след това още по-важен с Арда...", добави треньорът на Черно море.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020