Треньорът на Черно море – Илиан Илиев, говори след равенството 1:1 срещу ЦСКА 1948. Илиев отчете, че отборът му не се е справил добре през първото полувреме, но варненци са коригирали нещата през втората част и така са стигнали до точката.

„Не ни устройва като резултат, но заслужавахме точката с оглед второто полувреме. През първата част отсъстваха голяма част от хората и имаше малко така. После мачът тръгна в едно русло, повече бавене, влизане на лекари. ЦСКА 1948 равния ги устройваше и това си е тяхно право. Мисля, че с едно полувреме, което показахме, че искаме да победим, ако бяхме показали и през първото, щяхме“, започна Илиев.

„Пак сме пети. С една победа може да променим класирането, но не правим сметки. Необяснимо поведение от нас в голяма част, видяхме ги и тях кои хора са им на пейката. Ние стояхме далеч от хората, оставяхме ги да си я подават и така щеше да ни е трудно, ако бяхме продължили. Поощрение за хъса, с който влязохме второто полувреме. Игрово можеше още да рискуваме. Малко беше игровото време второто полувреме“, продължи той.

„Сега имаме малко повече време за почивка и няма да имаме проблеми. При нас проблемите са пътуванията, а не мачовете. Срещу Левски ни чака тежък мач като гост, а и за тях ще е решителен. Настройваме се вече за мача в София“, завърши Илиан Илиев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023