ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Треньорът на “Левски” Илиан Илиев очаква много тежко гостуване на Миньор в Перник. Спецът отказа да коментира играчите на "жълто-черните", които ще бойкотират двубоя от 11-ия кръг на "А" група. Мачът е утре от 13:30 часа и ще бъде предаван директно по БНТ.

"Всички мачове на другите отбори с “Левски” се чакат с нетърпение. Това е добре за нас. По този начин отборът ни израства. В Перник е нещо повече от футболен мач срещу “Левски”. Готови сме за битка. Запознахме новите футболисти с особеностите на този мач. Трябва да сме по-агресивни и да търсим топката. Не коментирам неща, случващи се в други отбори. Не знам дали тези неща са истина, но Миньор си запази състава от миналата година и са трудни за побеждаване", каза Илиев.

"Всеки един мач ни е изключително важен и след всяка загуба могат да се случат катаклизми. Загубата от ЦСКА е твърде скоро, за да си позволим да подхождаме аристократично и да подценяваме съперниците. Загубихме мача с ЦСКА, но при победата им срещу Лудогорец видяхте, че те не са този отбор, за който ги представяха. Имат много опции в състава. Ние нямаме такава вариативност в халфовата линия. Футболистите ни трябва да се влагат малко повече в дефанзивен план. В Миньор имат хора, които искат да играят футбол. Срещу Славия се опитваха да владеят топката", допълни специалистът.

"Още в понеделник говорих с футболистите, че ако четат някакви неща по медиите и си позволят това да им влияе, то те не са за “Левски”. На терена ще излезем срещу 11 футболисти, независимо кои".

"Пламен Илиев ще участва в мача с Миньор. Има проблем с херния, но след сезона ще се подложи на операция. Божидар Митрев поддържа форма с нас и чака оферта от чужбина. Има и други футболисти освен Марсиньо и Жоао Силва, които могат да играят на позицията зад нападателя", завърши Илиан Илиев.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА