Новият треньор на “Левски” Илиан Илиев не даде окончателен отговор за бъдещето на Христо Йовов. Както е известно, най-опитният в състава все още не знае бъдещето си. Има вариант Йовов да остане на терена, ако Илиан Илиев разчита на него. Другите възможности са Бижутера да заеме ръководен или треньорски пост в отбора.

“С Христо Йовов ще говорим. Аз съм играл с него в “Левски”. Ще преценим кое е най-важното за отбора. Тук не са важни имената, важно е мястото на “Левски”” , каза Илиан Илиев, който беше заедно с Йовов на церемонията “Футболист на футболистите”.

“Постоянно се гледат футболисти за “Левски”. Но от гледането до подписването на договора има път, който трябва да се извърви. В момента се преговаря с няколко човека, но до началото на подготовката на 14 юни ще имате информация относно селекцията”, допълни специалистът.

“Естествено, че ще разчитам на футболисти от школата на “Левски”. Играчи на Берое няма да идват на Герена, защото искам да съм коректен докрай към бившия ми клуб. Те постъпиха също коректно към мен. Може да имам желание да взема някой, но не искам да си развалям отношенията с клуба” , завърши Илиан Илиев./БЛИЦ