Вижте как Гери Дончева Янков и Ники Кънчев прогнозираха крайния изход от мача между Берое и ЦСКА 1948 - ТУК

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира победата с 1:0 над последния в класирането Спартак Варна. Сърбинът се завърна на пейката след два мача наказание и призна, че успехът е дошъл трудно, но подчерта, че така е по-сладко и с такива победи се печелят титли.

„Изключително труден мач за нашия отбор. Според мен започнахме отлично срещата, контролирахме играта и вкарахме гол навреме. След това пропуснахме няколко възможности. Вероятно и заради позицията, в която се намираме сега, в последните 15 минути трябваше да покажем мъжка борба, за да запазим трите точки. В края на деня най-важни са трите точки. Сега има пауза и ще има достатъчно време да възстановим играчите“, започна Илич.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

„Доволен съм от тримата, които играха напред днес. Доволен съм от всички. Не хваля играчите индивидуално по принцип, но днес мисля, че Шопов изигра един много добър мач.

По този начин се печелят титли. Мачове се печелят трудно, но така е най-сладко. Продължителността на добрата ни игра обаче трябва да бъде по-дълга“, продължи сърбинът.

„Дори отборите от дъното имат своите цели. Няма голяма разлика, те се борят за оцеляване, ние се борим за нещо по-голямо. Всички тези мачове са много трудни, но имахме щастието да триумфираме във всички. Очакваме сега да си починем и подготвим по най-добрия начин за следващите два месеца, които са решаващи за всичко“, завърши Саша Илич.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК