Старши треньорът на Берое Илиан Илиев заяви преди мача с Рапид (Виена), че целта пред футболистите е да зарадват феновете с играта си. Първата среща от третия квалификационен кръг на Лига Европа е в четвъртък от 19:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Очаквам труден мач срещу добър отбор. Те разчитат на физиката си и играят много здраво", заяви Илиев.

"Ще разчитам на пет от новите попълнение. Те ще излязат титуляри. За София ще пътуват и тримата вратари - Теодор Скорчев, Пламен Петров и Карамфил Илчев", заяви Илиев като не назова имената на гласените за титуляри.

Очаква се в стартовите единадесет да попаднат новопривлечените футболисти - вратарят Карамфил Илчев, левият защитник Веселин Пенев, дясното крило Петър Димитров, опорният халф Стефан Велев, както и нападателят Владислав Златинов.
 
"Искам да излезем, да се представим добре, да зарадваме хората, които ще дойдат на стадиона и тези, които ще останат да ни гледат пред телевизорите. Целта е да ги зарадваме", каза още Илиан Илиев, който ще включи в групата за домакинството на Рапид Диан Генчев.

Опитният халф е възстановен от разтежението си, но има вероятност да не играе в четвъртък, за да може Илиан Илиев да го запази за втория мач във Виена идния вторник. /БЛИЦ