Спортният директор на Локомотив (Пловдив) в oставка Илко Пиргов атакува Любослав Пенев след загубата с 0:2 от Крумовград снощи. Треньорът на "черно-белите" беше обвинен, че прибира процент от изходящи трансфери, че проявявал незаинтересованост към клуба, както и че уредил двама треньори от Испания на заплата при "смърфовете", въпреки че "идвали при отбора за по 2-3 дни".

Нов скандал! Валят обвинения към Пенев, разкриха как пилеел пари и прибирал от трансфери

Пиргов атакува Пенев и с още разкрития. В официалния си канал в YouTube Локомотив (Пловдив) публикува цялото изказване на директора. 

"На г-н Пенев е осигурен целия комфорт и всички изисквания, които е имал. Имахме искания за храненето на футболистите, както и да има плодове след всяка тренировка. Всичко е осигурено. Но от друга страна, когато изискваш, най-нормално е и ние като ръководство също да изискване. Ние изискваме резултати. Локомотв вече е с отрицателна голова разлика, десето място, което не отговаря на целите на клуба", коментира Пиргов, който също така каза, че ще напусне Локо (Пд), ако Пенев остане на треньорския пост.

efbet Лига - сезон 2024/2025