Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще събере играчите си за началото на зимната подготовка на отбора на 5 януари. Тогава футболистите на „армейците“ ще бъдат подложени на медицински прегледи на клубната тренировъчна база в Панчарево.

След това предстои двуседмичен лагер, за който още няма яснота. Вариантите пред „червените“ са Турция и Испания. Очаква се до края на седмицата да бъде взето решение за мястото на подготовката и то ще бъде обявено на официалния сайт.

Последният официален двубой на ЦСКА за календарната година трябва да се проведе на 1 декември, четвъртък, 12:00 часа. Тогава те ще гостуват на победителя от двойката Крумовград – Септември Сф в 1/8 финал на SESAME Купа на България, ако преди това преодолеят третодивизионния Гигант Съединение в събота.

Така възпитаниците на Саша Илич ще получат повече от месец почивка, след като през лятото ваканцията на повечето от тях бе минимална. Това бе наложено от ранното започване на сезона, което пък бе предизвикано от стартиралото вчера световно първенство в Катар.