Един от основните кредитори на ЦСКА - Юлиан Инджов, коментира пред БНТ случващото се в любимия му клуб. "В момента моята роля е спонсорска - от време на време помагам за издръжката в тези трудни времена. Г-н Ганчев има желание и ангажимент да подкрепя ЦСКА изцяло. А ние като фенове му помагаме, не само с рекламна цел, а за да просъществува клубът", коментира Инджов.

"Нямам претенции към ЦСКА, те трябва да се заявят към синдика. Чисто теоретично, в момента клубът трябва да се управлява от синдик, това е най-добре. Всички права на акционери при несъстоятелност, се изземат от синдика. Ако няма недоволни, синдикът ще обяви точните задължения. Трябва да се извърви този път, да се вземат решенията и да се проведе процесът по несъстоятелност", каза Инджов, който поиска феърплей в родния футбол, но, според него, такъв спрямо ЦСКА не съществувал.

"Подкрепям министъра на спорта, трябва да има феърплей. Но това трябва да бъде към всички клубове и мисля, че в момента това не е така спрямо ЦСКА. Сами може да проверите - базите на ЦСКА не са собственост на ЦСКА, а на държавата. Дали ще има собственик, който да инвестира, ако базите не са на клуба!? Трябва да има закон, който да поставя при равни условия отборите - от "А" до "В" група. Чакаме министерството на спорта да вземе правилни решения не само за футбола, но и за спорта", разясни Инджов.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА