Битката в родното футболно първенство продължава с два мача днес. 

От 17:30 часа лидерът Лудогорец посреща последния в класирането Царско село, който обаче е с нов треньор - Любослав Пенев. Столичани са в серия от 4 поредни загуби и се очаква именно в Разград да дадат всичко от себе си, за да вземат поне точка.

Последният двубой на Любослав Пенев като треньор на Царско село бе именно срещу Лудогорец, когато двата завършиха при равенство 1:1.

Лудогорец няма да може да разчита на трайно контузените Вандерсон и Каули Оливейра, а Алекс Сантана ще бъде до последно под въпрос за двубоя. От своя страна за Царско село се завръща Христо Попадийн, който изтърпя своето наказание.

В другата среща от кръга Локомотив (София) посреща Левски (20:00 часа). "Железничарите" са в серия от пет мача без загуба, докато Левски записа две поражения в последните си три мача.

Добрата новина за треньора на Локо (София) Иван Колев е, че Пламен Крачунов е пред завръщане за тима, след като се възстанови от контузия. Колегата му Станимир Стоилов няма проблеми с контузени или наказани играчи.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022