Националният клуб на привържениците на "Левски" започна нова компания с цел набиране на средства за 100-годишния юбилей. Тя е озаглавена "Да се преброим за вековния юбилей"! Желанието на феновете е максимален брой левскари да станат част от "синьото семейство", като срещу 7 лева членски внос всеки получава карта, която му дава различни предимства. Събраните средства ще отидат в касата на "Фонд 100 години "Левски".

Ръководството на "синия" клуб подкрепи кампанията и на официалния сайт на "Левски" също се появи съобщението с апел за набиране на още пари.

"ПФК "Левски" подкрепя и напълно съдейства за реализиране на иниацитивата на НКП "ДА СЕ ПРЕБРОИМ ЗА ВЕКОВНИЯ ЮБИЛЕЙ", пише на сайта на "сините".

Пълният текст на апела на феновете:

„ДА СЕ ПРЕБРОИМ ЗА ВЕКОВНИЯ ЮБИЛЕЙ

Защо да се преброя?

- Обичаш "Левски"? Докажи го!

- Присъединявайки се към НКП "Левски" помагаш за великото честване на 100-годишнината!

- Ставаш част от голямото "синьо семейство", което се грижи за всеки свой член!

Започва втория полусезон, за този период членския внос към НКП е определен на 7 лв. Абсолютно всички средства, събрани от членски внос към НКП до 24 май 2014г., ще влязат в касата на "Фонд 100 години Левски", който набира парите, необходими за подобаващото отбелязване на юбилея.

Членската Ви карта към НКП може да се използва, като членска карта към клуба и като абонаментна карта за домакинските срещи на отбора на ст. "Георги Аспарухов“ и на националния ст.“В. Левски“. В случай, че закупите пълен пакет, цената на който ще зависи от сектора, който желаете да посещавате, с една-единствена карта Вие получавате легитимация като член на НКП, ползвате отстъпки и имате достъп до стадиона.“

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

www.levski.bg

www.nkp.bg

[email protected]

[email protected]