Треньорът от школата на Удинезе Родолфо Ваноли отново даде интервю в родината си Италия, заявявайки, че контактува с ЦСКА и се надява по-скоро да започне работа при "червените".

"С удоволствие ще работя с Димитър Пенев в ЦСКА", сподели Ваноли пред сайта ilfriuli.it.http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/41590_96890209121_4206237_n.jpg

Очаква се роденият през 1963 година италиански специалист да попадне в щаба на Стратега и да бъде негов помощник, въпреки че в досегашните си отбори е бил старши треньор.

"Все още няма нищо официално. Преговарям с ръководството на ЦСКА. За мен е чест да стана част от този славен клуб. Също така ще е чест да работя с Димитър Пенев. Той е легендарен треньор. Спомням си, че беше начело на националния отбор на България през 1994 година на Световното в САЩ. Изненадаха всички с класирането на 1/2-финал", заяви Ваноли.

"Много ще се радвам, ако подпиша с ЦСКА. Това ще е крачка напред в моята кариера", каза още специалистът, който е изкарал няколко сезона в школата на Удинезе, а за последно е бил начело на петодивизионния италиански Порденоне.

При ЦСКА на лагера в Александруполис от няколко дни са сънародниците на Ваноли - кондиционният треньор Роко Перота и докторът Паоло Магрин.