ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Освен на „Футболист на годината“ снощи се нагледахме и на „Палячовщина на годината“.  Приза го спечелиха Андрей и Иван, които продължават да се натрапват на хората за щяло и нещяло.

Първият ни доказа, че нищо не разбира от футбол, след като обърка поста на легендата Емил Костадинов. Андрейчо произведе Емо в полузащитник. После тръгна да замазва гафа с тъпата шега, че искал да каже, че е Костадинов е бил централен защитник. И стана от лошо още по-лошо. Неведнъж и дваж Арнаудов и неговият другар са коментирали разпалено футболни теми. Как обаче човек да им има доверие, след като не знаят, че един от най-добрите ни футболисти за всички времена летеше по крилото.

Winbet - победата е емоция! (18+)

После пък Андрей прекъсна изказването на Георги Иванов, за да отбележи, че микрофоните били ниски. Не, г-н Арнаудов, вие сте – хайде не нисък, но нисък с поведението си.  

На хората им писна Ванко и Андрейчо да ги гледат под път и над път - от водещи на чалги представления през разни риалити-предавания та чак до футболни такива. Навсякъде се завират, а духовните им недъзи са безкрайни като вселената на глупостта. На всичко отгоре са и нагло пристрастни – любовта им към един отбор и омразата към друг си личи от тук до края на света.

БЛИЦ поздравява организаторът на събитието „Дакс медия“ за снощната церемония, но отправя един приятелски съвет. Нека някои млади актьор и актриса да заменят изчерпалите се водещи. В България е пълно с разкошни артисти, които ще придадат още по-хубава визия на „Футболист на годината“. За да може подобни конфузни ситуации като снощната да не се повтарят.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК