ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Българският национал Иван Иванов и съотборниците му в Партизан ще се изправят срещу Лудогорец в третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Първият мач в Разград е следващата сряда, като Русия даде коментар за съперника, който много добре познава. Иванов също така сподели разочарованието си за снощния реванш с арменския Ширак в Белград, завършил 0:0. "Гробарите" разочароваха феновете си, но благодарение на гола на чужд терен от първата среща (1:1) продължиха напред. Българският национал не подмина и темата за проваления му трансфер в Базел.

"Снощи не беше истинският Партизан. Можем много повече и ние добре го знаем това нещо. Трябва да работим по-усърдно във всяка линия. Най-много ни липсва подвижност в атаката, много леко губим топката и това ни създава проблеми. Но ще кажа само две думи - със страх футбол не се играе. В подобни моменти като снощния ти е нужно самочувствие. Всеки ден си говорим със съотборниците да не се плашат. Не ги стягам, говоря им само хубави думи. Само от тях и техния характер зависи дали ще приемат моите съвети и ще играят без страх", коментира Иван Иванов.

"Лудогорец е добър отбор, съставен предимно от чужденци. Това лято от Разград си отидоха четирима български футболисти, а на тяхно място дойдоха толкова легионери. Гледах им мача за Суперкупата с Берое и не ме впечатлиха с нищо. Междувременно бе сменен техният треньор, така че ще видим как ще трябва да се борим с тях", каза бившият бранител на ЦСКА.

"Целта на Партизан за момента е достигане до плейофите, а след това атака на групите на Шампионската лига. Ако всички в тима си помагаме и се борим заедно, може да очакваме успех срещу моите сънародници", коментира шансовете на Партизан срещу Лудогорец българският бранител.

"Всички знаеха моето желание, а то беше да продължа кариерата си в Швейцария. Сега обаче съм в Белград и само ако се появи добра оферта за мен и клуба, ще говорим по въпроса. Въпреки това, дори да има такава сделка, ще остана в Партизан до края на квалификациите", завърши Иван Иванов.