ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Лудогорец ще се изправи срещу Партизан в третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Това стана ясно, след като на реванша с Ширак в Белград "гробарите" удържаха 0:0. Мачът в Армения преди седмица завърши 1:1 и по този начин голът на чужд терен се оказа достатъчен на сръбския гранд да се класира напред.

Титуляр за Партизан на реванша беше Иван Иванов, който игра на висота и беше с основна заслуга за това гостите да не отбележат. Както е известно, Русия отказа да излезе на терена в първия двубой с Ширак, защото очакваше трансфер в Базел и се гласеше да играе за швейцарците в Шампионска лига. В крайна сметка обаче преминаването му в редиците им не се осъществи и той се завърна при "гробарите", въпреки че се беше сбогувал с тях.

Иван Иванов беше посрещнат много топло от феновете на сръбския гранд, които мощно скандираха името му в началото на двубоя, а той им благодари, отвръщайки с целувка по емблемата на Партизан на фланелката си.

Реваншът не беше никак лек за сръбския гранд, който почти цяло второ полувреме игра с човек по-малко. В 56-ата минута бранителят Владимир Волков получи червен картон, но въпреки това домакините съумяха да задържат нулевото равенство и да се класират напред в Шампионската лига.

Така след седмица Партизан ще гостува в Разград на Лудогорец, който елиминира Слован (Братислава) след категоричен успех с 3:0 на реванша. Двубоят ще бъде на 31 юли (сряда). Реваншът между българския първенец и "гробарите" в Белград пък ще е на 7 август.

Преди мача на Партизан срещу Ширак в съблекалнята на домакините влетя новото попълнения - игралият преди време в Манчестър Юнайтед Ерик Джемба Джемба, който се запозна с Иван Иванов и другите футболисти на тима.


FK PARTIZAN BEOGRAD - SHIRAK FC 0-0 by dule-kaltz1966


partiz.jpg