ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Телевизионният водещ и продуцент - Иван Христов, който е един от най-популярните привърженици на Левски, гостува на канала "Трибуна Левски" в „You Tube“. Той коментира и скандала между клуба и БФС заради наложеното наказание с домакински мач пред празни трибуни срещу Ботев (Пловдив).

"В случая няма обективна гледна точка, защото всички имаме субективна позиция. Лично мое мнение е, че стореното от Левски е недопустимо. Когато имаш наказание да домакинстваш без публика, едва ли не е престъпно да правиш декларации и да играеш пред фенове. Смятам, че не е правилно. Трябва да си изтърпим наказанието, а да се протестира срещу БФС има други начини“, заяви Христов.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Влиза се в едно непознаване на материята. Това наказание, ако го нарушиш, ти не правиш проблеми на БФС, а правиш проблеми на себе си, нарушвайки европейски правила. Санкцията ще се мултиплицира, след това ще стане за още един мач, вече и с пари. Ако протестът продължава, накрая могат да изгонят Левски от професионалната лига“, допълни телевизионният продуцент.

„В крайна сметка ще навредим на себе си, защото сме потъпкали правила, които не трябва да нарушаваме. Това не означава, че не можеш да се събереш пред сградата на БФС и да ги "сринеш". Това можеш да го направиш, но не и да нарушаваш правилата. Съжалявам, ако ви разочаровам. Левски наистина не дава добър пример, големият клуб не прави така! Истината е, че хората нямат място на стадиона в този мач", каза Иван Христов.

Известният привърженик на Левски коментира и редица други теми, които касаят любимия му клуб. Включително участието му в Управителния съвет на клуба по времето на Иво Тонев и подготовката на специален игрален филм за Георги Аспарухов-Гунди.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК