Треньорът на Славия Иван Колев похвали футболистите си за старанието при гостуването на Лудогорец в Разград. Мачът от 11-ия кръг на "А" група приключи 0:0. "Първо искам да благодаря на футболистите, защото положиха много труд на терена. Наистина имаше териториално превъзходство на Лудогорец, но чистите положения бяха за нас. Дори като брой удари превъзхождахме Лудогорец", доволен е спецът.

"През седмицата работихме много сериозно и се радвам, че тази работа даде резултат на терена", продължи Иван Колев пред микрофона на "Диема".

"Те загубиха последния мач от "Левски", сега загубиха две точки, така че това не е добре за тях и в никакъв случай не сме очаквали Лудогорец на подходи лежерно. Щом сме на това място, значи сме си го заслужили. Дано да не е прекалено голямо самочувствието, а да разберат истинските си възможности и да ги показват на терена. Всеки отбор в "А" група има своите качества. Не бих казал, че има слаб отбор. Видяхте какво се случи и на двубоя Марек – "Левски" (1:1)", каза спецът.

"Мишел Платини имаше повече пространства и успя да се изяви. В следващите мачове ще видим дали паузата ще е ползотворна", добави Иван Колев.

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите