Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев предупреди футболистите си, че с подобно представяне като днешното срещу Славия (0:0), разградчани ще загубят шампионската си титла. След поредната издънка "орлите" вече изостават със 7 точки от лидера ЦСКА. Балансът на Лудогорец след края на първата част от сезона е 5 победи, 4 равенства и 2 загуби.

"Нямаме оправдания. Трябва да се нагаждаме бързо и като не успеем, се получава така. Винаги казвам, че имаме футболисти, които трябва да се представят във всеки мач, но имаме и футболисти, които са незаменими", коментира пред "Диема" Дерменджиев веднага след равенството със Славия.

"Всички играчи са професионалисти и им се плаща, за да са във форма. Не обвинявам играчите, а говоря по принцип. Да, може да се каже, че имаше по-снизходително отношение, мотивацията трябваше да се поправи", продължи спецът.

"Загубихме много точки, а те трудно се наваксват. Ако футболистите не разберат това нещо, ще бъде много сложно. От психологическа гледна точка паузата е добре дошла", каза още Дерменджиев.

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите