Иван Вуцов изрази разочарованието си от загубата на "Левски" с 1:2 от Лудогорец, след която "сините" сдадоха лидерството на тима от Разград. Легендата, който в момента изпълнява длъжността консултант в Управителния съвет на клуба от "Герена" сподели, че избраниците на Илиан Илиев са се представили трагично на "Лудогорец Арена" и заслужено са допуснали поражение.

"Бяхме много слаби, това е истината. Не знам защо играхме по този начин, но много ме е яд. Изпуснахме златен шанс да се утвърдим на първото място и да направим солидна крачка към титлата. Трябваше да спечелим този мач. Бяхме толкова близо да направим нещо добро и да забравим тежкото отпадане от Европа, но за жалост загубихме", коментира пред "Меридиан Мач" Иван Вуцов.

"Отборът има нужда от играчи, които знаят какво означава "Левски". Имаме нужда от хора, които да играят със сърце и душа за отбора", сподели легендата.

Той не пожела да вземе отношение дали в клуба се налага треньорска рокада или не. „Нека оперативните шефове да вземат отношение по този въпрос и да кажат какво ще се прави. Но ако се прецени, че трябва да има промени, нека се правят през зимата, а не сега. До края на полусезона остават два кръга, има и мачове за Купата на България. Нека се продължи в същия екип, който е работил до този момент. Пък през зимата да става, каквото трябва", коментира още Иван Вуцов.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА