Треньорът на Славия Велислав Вуцов даде пресконференция преди двубоя с “Левски”, който е в събота. Ако “белите” победят или измъкнат равен, а Лудогорец бие в Монтана, титлата ще остане в Разград. Наставникът призна, че ще му бъде мъчно, ако “Левски” остане втори, и ще го боли, ако Славия загуби.

"Ако “Левски” не стане първи, сигурно ще ми е мъчно и ще ми е тежко. Но повече ще ме боли, ако Славия загуби. В пъти по-криво ще ми е. Ние сме длъжни да играем по най-добрия начин, за да няма спекулации. Трябва да покажем най-добрата си игра. Не съм счетоводител. Досега не са ми предлагали премии - нито преди мача в Разград, нито сега. Ако има премии, те ще са от нашия президент. А ръководствата на двата тима дали ще се разберат, не знам. При мен никой не е дошъл с куфари и чували. Венци Стефанов поиска от мен да изглеждаме по най-добрия начин в този мач", сподели Вуцов.

"Смятам, че имаме добри футболисти, които могат да играят футбол. Единствено ме притеснява, че изгубихме тонус в последните 25-30 дни. Ако повторим второто полувреме от вчера, срещу “Левски” ще последва катастрофа. Мачът ще е специфичен. Ние трябва да излезем спокойни, мобилизирани и дисциплинирани. Няма да се скрия и да не отида на "Герена", защото фамилията ми е Вуцов. Хората могат да ни повярват, ако ни видят как играем", допълни специалистът.

"Изумен съм, че все още няма дата за започване на новото първенство. Такова нещо няма и в Албания, и в Танзания. Пускаме футболистите и не знаем кога да ги приберем. Ако започне първенството на 13 юли, това ще е пълно безумие. Никога не сме правили по-кратка подготовка. Засега правим сметка да започнем на 10 юни и да ходим на два лагера", завърши треньорът на Славия.