Георги Иванов - Гонзо взривява обстановката в Лудогорец. Спортният директор на "Левски" разкри в интервю за предаването Sport7, че в лагера на шампионите има къртица, която е издала на "сините", че Венцислав Керчев ще бъде заменен още в началото на дербито на "Герена", което завърши 1:1. Както е известно, талантът започна снощи в битката на "Георги Аспарухов", тъй като правилата на БФС изискват един футболист до 21 години да бъде титуляр, но бе заменен още в 8-ата минута. Керчев беше изнесен на носилка, но в "Левски" се усъмниха в контузията му.

"Ние знаехме, че те ще направят смяна още в началото. Имахме информация от вътре от Лудогорец. Знаехме какво ще се случи. Като гледам той (б.р. - Венцислав Керчев) беше доста добър артист, добре се търкаляше в ситуацията, в която нямаше нищо", заяви Гонзо.

"По принцип не искам да го коментирам това, защото да лъжеш за нещо подобно – рано или късно това ще те настигне. Това е жалко. Няма как да уважаваме този отбор при положение, че правят такива селски номера", добави Георги Иванов.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016