Защитникът на националния отбор Иван Иванов изрази съжаление, че не успяхме да победим Чехия в квалификацията за Мондиал 2014 в Бразилия. Той обаче е категоричен, че и в равенството е добър резултат.

"Важното е, че не загубихме. Можехме и да спечелим, и ни е яд, че не успяхме, но все пак оставаме непобедени. А това не е малко. Трябва да запазим формата си през периода, в който няма да играем. Всички играчи трябва да останат здрави, без контузии, за да можем да като се съберем следващия път да постигнем добри резултати.", сподели Иванов.

"Чувствам умора, защото ми се насъбраха доста мачове, все пак играя и в Лига Европа, но няма от какво да се оплакваме. Всеки иска да играе мачове на високо ниво. Имаме надежди за класиране. Играем мач за мач и докато надеждите са живи ще се надяваме да се класираме. Всеки един от нас иска да играе на голям форум, защото отдавна не сме играли. Аз лично съм оптимист. Мисля, че ще се класираме.", добави защитникът.

Според него представянето на тима срещу Дания се е харесало и на националния селекционер Любо Пенев.

"Виждате, че в последните мачове всички се раздават на максимум. Виждате, че се получава. Пенев ни поздрави за мъжката игра и ни каза да продължаваме в същия дух.", завърши Иванов.