Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Един от лидерите на националния ни отбор в момента Ивелин Попов не чувства никаква вина, че на мачовете има обидно малко публика. При днешната победа срещу Кипър с 1:0 на стадион “Георги Аспарухов” имаше най-много 400-500 зрители. Попето обаче заяви, че не е потиснат, че играе пред толкова малко хора.

На въпрос, не е ли потискащо да играе пред толкова малко публика, нападателят заяви: “Не е потискащо. Колкото преценяват, толкова да идват. Като преценят, да идват, ако не – не, няма да се молим на никого. И да ни псуват, и да не ни псуват, не им обръщаме внимание.”

“Имахме нагласа да излезем и да им вкараме 4-5 гола. Мои грешки и прибързания отигравания ни попречиха. Много сме беззъби, имаме положения, аз имах ек на ек, замотам (б.р. – точното изказване на Ивелин Попов) се с топката, изпуснах сам срещу вратаря, което е недопустимо. Кипърците бяха все възрастни футболисти, не бяха на нужната класа. Ако видите владеенето на топката, е 80 на 20 за нас. Полезна е проверката, защото налагаме нашия стил, имаме нов облик”, завърши футболистът./БЛИЦ