Националът Станислав Манолев изигра добър мач при победата с 1:0 над Кипър, но призна, че се е чувствал странно, а и обстановката е била много подтискаща, тъй като трибуните на "Герена" бяха полупразни. На контролната среща присъства обидно малко публика - не повече от 400 човека.

"Жалко, че толкова малко хора дойдоха на мача. С тези празни трибуни обстановката беше подтискаща. Дано срещу Италия да дойде повече публика и да ни подкрепя през цялото време", заяви дясното крило на "трикольорите".

"Оптимисти сме. Все пак победихме. Това е добре за самочувствието преди квалификациите", каза Манолев.

Той отхвърли идеята, че Кипър е бил твърде непретенциозен противник: "Мисля, че в момента почти всички отбори се изравниха. Те ни биха в предишните квалификации. Кипър може да са на нивото на Армения, на нивото на Чехия."

"Опитвахме се да задържаме повече топката, както искаше треньорът, и чакахме момента за гол, макар че през първото полувреме изпуснахме няколко положения. Трябва да ги вкарваме, защото в квалификациите няма да имаме толкова положения. Не мисля, че е било ужасяващо ниско темпото на игра. В определени моменти искахме да сме по-сигурни, задържахме топката, и затова може би така е изглеждало. Но мисля, че играхме доста добре", добави бившият играч на Литекс.

"Имам договор с ПСВ, но всичко е възможно до края на трансферния прозорец. Искам да играя в силен европейски отбор, но зависи кой е най-настоятелен, има много подробности", каза още Манолев.