Звездата на Литекс Ивелин Попов заяви след разгрома с 3:0 срещу Левски, че той и неговите съотборници са се избърсали по най-добрия начин. След загубата от Пирин с 1:4 в предишния кръг Ивелин заяви: “Когато се изсереш на терена, трябва да можеш да се избършеш. Надявам се срещу Левски да можем да се избършем. Ако не го направим да ни разпускат и това е.”

“Мисля, че срещу Левски се избърсахме по най-добрия начин. За мен те не играха кой знае как, но това са техни проблеми. Има още много мачове, но отказахме пряк конкурент”, коментира Ивелин Попов.
Капитанът продължи с ексцентричното си изказване: “Не съм очаквал да победим чак с 3:0. Причината за промяната в играта ни е, че във вторник си направихме страшен банкет. Напихме се яко, пях, музика до ранни зори. Казахме си някои неща и сега победихме. Величко Дихонов води хорото, треньорът също. Сега отиваме пак банкет. Надявам се да сме намерили печелившата рецепта”, добави голаджията.

Скаути на холандския гранд ПСВ Айндховен изгледаха дербито Левски - Литекс. Емисарите харесаха изявите именно на капитана на ловчанлии Ивелин Попов, който отбеляза един от головете за победата с 3:0. На мача присъстваха и съгледвачи от Франция и Германия./БЛИЦ