Новият шеф в "Левски" Иво Тонев привика Димитър Иванков на среща. Двамата заедно с Кирил Ивков са на "Герена" и обсъждат проблемите в детско-юношеската школа на клуба. Както е известно, 36-годишният вратар от няколко месеца е без отбор и по всичко личи, че вече е прекратил състезателната си кариера, след като се раздели с кипърския Анортозис. Амбициите му са да се завърне в клуба на сърцето си "Левски" и това е на път да се случи. Митко е гласен за шеф в ДЮШ, какъвто от няколко дни отново е Кирил Ивков.

Клубната легенда обаче се очаква да работи съвместно с Иванков в следващите месеци, като идеята е след лятото бившият страж да започне сам да дърпа конците. Ивков пък ще бъде върнат на базата на "Левски" на стадион "Раковски".

Идеята за връщането на вратаря на "Герена" е била на спортния директор Георги Иванов-Гонзо и Иво Тонев веднага я одобрил. Проблемът пред Иванков към момента е, че няма необходим треньорски лиценз "УЕФА Про", който се изисква, за да бъде шеф на ДЮШ. Бившият национал тепърва ще се записва на курсове за нужната тапия.

Не е изключено обаче през лятото чужденец да оглави "синята" школа, а Иванков да бъде негов "контрольор" в качеството си на методист или мениджър.