Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Иво Тонев върна на "Герена" клубната легенда Николай Илиев и очаквано назначи Ясен Петров за шеф на детско-юношеската школа. Досегашният такъв - Кирил Ивков, се завръща на стадион "Раковски" и отново оглавява ДЮШ на "Левски-Раковски".

"Давам пълната власт и свобода на Ясен Петров да работи и да взема решенията за ДЮШ. Благодаря му, че прие поканата. Вече го представих на всички треньори", каза Тонев.

"Радвам се, че ще работим заедно, както през последните месеци. Към това искам да добавя и още едно име. Ще има нов човек, който ще отговаря пряко за работата в академията. Това ще е Николай Илиев. Той влиза в Управителния съвет на "Левски", обяви още шефът на "сините".

"Ясен и Ники Илиев вече се видяха и разговаряха. Радвам се, че имат еднакви виждания. Всички ние трябва да направим така, че нашата школа да е най-добрата в страната. Николай Илиев ще е много важна фигура при нас. Той ще помогне да придадем съвсем нова визия на школата. По този начин екипът, с който исках да работя, вече е пълен. Само остава още един човек, който съм поканил. Разговарях с него, но това ще стане ясно след като се върнем от лагера в Австрия", коментира изпълнителният директор на "Левски".

"Договорът на Ясен е дългосрочен. Разбира се, че той е старши треньор и е нормално да получи предложения, които обаче сме се разбрали да отказва поне през следващата 1 година, за да работи в ДЮШ", коментира Тонев.

"Относно Димитър Иванков, не съм разговарял с него на живо, говорили сме по-телефона. Проблемът с него е, че той няма никакъв лиценз. Иванков е човек, който има място в "Левски", каза още шефът.

Тонев също така обяви и няколко промени в администрацията на клуба. "Левски" се разделя с главната счетоводителка, както и с още две жени в счетоводството, в което от шест, остават три служителки.