ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Водещата фигура в “Левски” Иво Тонев коментира поведението на колегата си от ЦСКА Георги Илиев-Майкъла. В последните дни директорът на “червените” често коментира “сините”, за последно говори за гостуването им на Миньор в Перник, спечелено с 4:0. Според Майкъла: “гладните в Перник захлебиха. Като не ти плащат 4-5 месеца и няма с какво да храниш семейството си, някой да ти извади пари – вземаш ги и правиш каквото ти кажат.”

"Не искам да използвам силни или лоши думи и да нападам него (б.р. – има предвид Георги Илиев) или ЦСКА. С него сме в добри отношения, но не ми се струва редно ръководен фактор в даден клуб да има работата с даден вестник. Да си определи - дали ще бъде директор, или журналист. Когато много говориш, обикновено ти се случва нещо лошо. Имам предвид, че те напуска късмета, или нещо друго. Човек трябва повече да работи, а по-малко да говори”, заяви Тонев.

“Доволен съм, че днес победихме с 2:0. Поздравявам и отбора на “Ботев” Враца, прави им чест, че от трудна ситуация успяха да се изправят. Поведохме рано с 1:0 и когато съобщиха, че на стадион “Славия” мачът е завършил 0:0 в някои е имало отпускане, а в други напрежение. В крайна сметка това се отрази на играта. Победихме с 2:0, сега ни предстои директен двубой с Лудогорец. Отиваме там, за да затвърдим това, което сме постигнали до момента”, коментира още Тонев.

“Не, не мисля, че Пламен Илиев трябваше да бъде изгонен. Не мога да кажа, не съм съдия. В “Левски” отговорността и напрежението винаги са големи. Всички трябва да бъдат мотивирани за мача в Разград. Каква е разликата сега, не ме вълнува много, важно е каква ще бъде след 30-тия кръг. Предполагам, че ще бъдем първи. Може да имаме проблеми, да допускаме грешки, но побеждаваме. Щом го правим...Защо не коментирате играта на другите отбори”, каза още директорът на “Герена”.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА