ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Появи се още един кандидат за президентския пост в Българския футболен съюз. Бившият национал Гошо Гинчев също влиза в битката на 15 март. Това твърди Георги Градев в социалните мрежи. 

Доскорошната дясна ръка на Димитър Бербатов също е сред кандидатите да оглави БФС.

"Чакам с нетърпение да прочета програмата на Георги Гинчев - нов кандидат за президент на Български футболен съюз и да видя с кой екип смята да управлява", написа Градев във "Фейсбук".

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Навършилият на 2 февруари 55 години Гинчев започва футболната си кариера в Берое, а в България играе още за Левски и Черно море. В чужбина е бил в турските Денизлиспор и Анталияспор.

От 2005 до 2007 г. Гинчев е спортно-технически директор на Берое, а през 2014 г. влезе в екипа на тогавашния спортен министър Красен Кралев като негов съветник.

До момента Славия издигна кандидатурата на Михаил Касабов, а Добруджа, Ахелой и Пълдин обявиха подкрепата си към Георги Иванов-Гонзо. Както е известно, Димитър Бербатов също иска да оглави БФС, а съперник на конгреса ще му бъде и Манол Иванов. Преди време и Христо Крушарски обяви, че ще се кандидатира.

Венци Стефанов хвърли бомба пред БЛИЦ за шефския пост в БФС

"Нека минат няколко дни и ще се разбере какво става", каза в неделя пред БЛИЦ босът на Локомотив (Пловдив).

Кандидати за президент на БФС могат да бъдат издигани до 29 февруари. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!