Доста изненадващ трансфер е на път да осъществи ЦСКА. БЛИЦ разбра, че синът на фолкдивата Малина - Симеон Мечев, се присъединява към подготовката на "армейците" в Турция.

Младежкият национал тази вечер е потеглил с чартъра на Литекс към южната ни съседка, а в Анталия ще се включи към лагера на ЦСКА. 21-годишният халф ще изкара проби при "червените" и ако впечатли с представянето си, ще му бъде предложен договор.

Синът на Малина стана свободен агент, след като напусна "Ботев" (Враца), където игра за последно. Преди това той носи екипите още на Берое, Славия и Монтана.

За момента от лагера на ЦСКА не потвърждават новината. БЛИЦ успя да се свърже с Малина, която нито отрече, нито потвърди, заявявайки: "В момента не е удобно да разговарям. Ако има нещо, ще бъде оповестено."

Проби в ЦСКА в момента карат юношата на "Левски" Николай Дюлгеров, играл за последно в Лудогорец (Разград), както и перуанецът Ренато Сапата. Двамата взеха участие в днешната контрола на ЦСКА срещу румънския Конкордия, загубена с 1:3.