ПФК "Левски" София, Национален клуб на привържениците на "Левски" и Фонд Сектор "Б" възложиха конкурс за изработка на юбилейна емблема по случай 100-годишнината на клуба.

Конкурсът бе от затворен тип и за участие в него бяха поканени шест от най-големите и успешните фирми в областта на дизайна на българския пазар. След съвместна работа, продължила няколко месеца, многобройни срещи, обсъждания и преработки, беше избран победител и юбилейно лого.

Наградата за победителя, фирма "Фонтан 3", е в размер на 5000 лева и вече е заплатена от Фондация "Фонд 100 години "Левски".

Юбилейното лого ще бъде използвано върху екипите на всички отбори от семейството на СК "Левски" през 100-годишния сезон (от 24 май 2014 година), върху всички артикули и събития за 100-годишнината на клуба, и ще краси всички стадиони и съоръжения на футболния и спортния клуб.

Историческата нова емблема ще бъде представена на специална церемония, за която ще бъде съобщено допълнително. Това е първата инициатива на Фондация "Фонд 100 години "Левски”.