Полузащитникът на "Левски" Владимир Гаджев бе избран за футболист №1 на месец септември в „А” група в анкетата на Пресклуб "България" сред спортните редакции. Националът получи традиционната награда на специална церемония. Той обаче не беше много доволен, което е обяснимо предвид слабото представяне на "Левски" напоследък и най-вече заради загубата с 0:3 от ЦСКА. Гаджев говори за тежката ситуация на "Герена", като си позволи да нападне част от съотборниците си, казвайки, че са страхливи.

Освен това националът най-после призна това, което всички виждат от няколко месеца - футболистите на "Левски" са елементарни и жалки.

"Благодаря на всички, гласували за мен. Явно съм заслужил с представянето си да спечеля това признание. И все пак най-важно за мен е "Левски" да се върне там, където му е мястото - на върха", каза Гаджев.

"Срещу ЦСКА не изглеждахме като отбор. Това не е от вчера. Няма какво да крием, и закономерно загубихме. За такова дерби няма какво да ни пречи, всяко друго нещо казано ще бъде оправдание. Аз бях подготвен да играя на ниво. Няма как да изтрием тази страница от историята. Целта ни е да подобрим играта си и визията си възможно най-бързо. На почивката искахме да променим нещата. Не съм си мислил, че ще ни разгромят, тъй като нямаше такива индикации. Желаехме да вкараме гол, но не се получи. Дано съотборниците ми да преосмислят случилото се и да започнем да побеждаваме", сподели халфът.

"Не можем да изглеждаме толкова елементарни и жалки, каквито бяхме в събота. За Купата на България ще бъдем още по-мотивирани срещу ЦСКА, като се надявам да видите, че това е било просто лош ден за нашия отбор", коментира Гаджев.

"Не съм разговарял с феновете, когато отидох при тях след загубата. По-скоро слушах техния яд. Нямаше какво да кажа след такъв мач", добави халфът.
 
"Левски" има сили да се изкачи в класирането, но по начина, по който играем, нещата трудно биха се получили. Имаме нужда да победим по-силни противници и да си възвърнем самочувствието. Сега ни предстоят мачове с "Ботев" (Пловдив) и Локомотив (Пловдив)", трябва да ги вземем", продължи Гаджев.

"Защо имаме само една победа на "Георги Аспарухов? Нямам точен отговор, тъй като такова нещо не се е случвало досега. Вероятно след загубената титла със Славия нещо в нас се случи и имаме страх да играем на "Герена", но се надявам това да се промени още тази събота. В момента нашата крепост "Герена" не плаши никой", сподели още вторият капитан на "Левски".

Гаджев коментира и какво е видял у съотборниците си вчера - "Съзрях угрижени физиономии, взели си поука от случилото се. Всички заедно, начело с мен, желаем да променим нещата и да извадим "Левски" от тази ситуация. Главите са ни основният проблем. Имаме потенциал да се борим за челните места, но не с тази игра. Настоящият състав не е лош за родните стандарти, но не играем като отбор. Не е важно и не отдавам значение на глобата от 30%."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ