Загубата от ЦСКА с 0:3 в събота се оказа добре дошла за боса на „Левски” Тодор Батков. Както е известно, футболистите бяха глобени с 30% от месечните си възнаграждения, а кратка сметка показва, че за един месец адвокатът ще спести близо 90 000 лева, което за трудното положение и почти празната хазна на „Герена” е в плюс.

Месечните заплати на първия отбор и някои от най-перспективните юноши се равняват на близо 300 хиляди лева, твърди „7 дни спорт”. След краха босът на „Левски” заяви, че ще има сериозни промени на „Георги Аспарухов" и възнамерява да спре финансирането на клуба, докато не бъдат постигнати резултати. Все пак след дълги разговори между Батков и директора Христо Йовов се стигна до разумното решение да бъдат наложени само глоби.

Това не е първа глоба за играчите, след като през миналия сезон Иво Тонев първо ги глоби с част от заплатата, а след още няколко издънки и с цялата сума

Лошото представяне на отбора месеци преди да бъде чествана 100-годишнината на клуба възмущава не само адвоката, но и феновете на отбора.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ