Един от най-известните фенове на ЦСКА – Здравко Желязков от дует „Ритон“, коментира трусовете в Борисовата градина. Той е сигурен, че ставащото е много лошо за ЦСКА и се обяви в подкрепа на Гриша Ганчев.

„Не съм вътре в нещата и не съм сигурен, какво е накарало г-н Ганчев да вземе това решение, но жалко, че се стигна до тук. Просто съм бесен. Явно ЦСКА има много врагове, чиято цел е да унищожат клуба. Категоричен съм в това. Абсолютно сигурен съм, че и онова писмо на част от феновете срещу него, въобще не е причина да реши да се откаже. Може да е било капака на всичко, но не и в основата. Аз съм сигурен, че на тези пишлемета, които са я писали или им е платено или са изпаднали в някакви емоционални изблици, ядосани че е продаден Али Соу“, каза Здравко пред "Монитор".

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Ганчев беше обезпечи финансово клуба, играчите бяха спокойни, плати емблемата. Завърнахме се в Европа и показахме кой е евробоецът. Подкрепям го и за Али Соу. В крайна сметка клубът трябва и да печели пари. Защо да не го продаде? Той е собственикът и той трябва да реши. Не да слуша група фенове какво казват. Те си обичат и имат право на мнение, но решеният трябва да ги взима собственикът. Явно се е уморил да се бори с диващината. От доста години всички са срещу ЦСКА. Аз лично силно се надявам Гриша Ганчев да размисли и да се върне. Но не вярвам, че ще стане. Единствено може би Христо Стоичков е способен да го разубеди“, допълни още Здравко Желязков.

„За бъдещето изобщо не съм оптимист. Футболистите имат психика. Сега тя ще бъде разклатена, дори разбита. Шампионското настроение, което беше започнало да се усеща в ЦСКА сега ще изчезне. Бесен съм“, завърши Здравко от "Ритон".

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството