ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Популярният привърженик на Левски Петър Димитров се нахвърли остро на мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. Известният запалянко участва в пресконференцията на Сдружение „Левски на левскарите“. 

"Хората си дават стотинките за любимия клуб, а ти да крадеш от Левски! Кокошкарска работа. Той е вреден за Левски. Да, като футболист е едно, но сега е в друго амплоа", каза Петър Димитров по адрес на Сираков.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

"За Сонко Сундберг имаше оферта от 1,5 милиона, а ние го подаряваме на Лудогорец", добави Димитров.

Обвиниха Сираков в тежки зависимости и поискаха акциите в Левски

"Изпращаме нещастна година за нас - левскарите. Година, която аз бих я характеризирал с една дума - демаскиране. В края на 2022 г. публика, ръководство и играчи бяхме юмрук. През 2020 година Сираков лично ме помоли всички левскари да гласуваме да му дадат акциите. Пред хората каза, че само ще е пазител и преносител, а всеки левскар ще е собственик. Тази година Сираков узурпира тези акции. Той ги открадна от левскарите. Маските паднаха. Каза нещо, което няма как да е прието. Каза „Ай, сиктир“ на организираните фенове, на сектор „Б“. Седем месеца сектор „Б“ подкрепяше отбора. Очакваха всички, че ще полетят бомби, ще има свастики, но оставиха ръководството да управлява както може. До 1 септември показа как може да го управлява. Видя се и сега. Сектор „Б“ въпреки всичко беше на стадиона и се извиси на нивото, на което сме го създавали. 2023 година лъсна, че клубът не се управлява от мажоритарния собственик. От спонсора са спуснати хора. Ако искат да станат собственици, ще има подкрепата на левскарите. Маските паднаха! Хем искат да са в миманса, хем да управляват Левски", продължи Петър Димитров. 

"Начело на Левски трябва да е човек с морал. Моля се на Господ да даде здраве на всички, че да паднат всички маски. Ще дойде време и хората ще разберат какво имам предвид. Помните ли Сираков какво каза. Там са се събрали УС от седем човека любимците на синя България, които никой не понася. За редовното Общо събрание, на което се проведе избор на УС на Левски на левскарите, лично предложих Сираков да е член. Той каза: „Не“. Ние го приемахме като един от нас, а той поиска да е мажоритарен собственик. Видя се кой къде е на барикадата. Тя е левскарството. Последните няколко дни както звънях на фенклубовете за Сираков, сега те ми звънят и ми казват „Сиктир на този мажоритар“, обясни още Димитров.

„Постоянно се пита вие откъде ще намерите пари. "Левски на левскарите" даде 180 хиляди лева, откакто е създаден. Всичко, което сме събрали от членски внос е дадено. Собственикът даде едни 60 хиляди лева за юбилея. На прословутата пресконференция каза, че "Левски на левскарите" е негова идея. Това е лъжа. Благодарение на журналистическите записи може да се направи алманах на неговите лъжи", продължи известният запалянко.

"Левскарите си обичат отбора, няма разделение. Да, Мъри стана причината. Той върна левскарството в Левски. Клубът стана най-прозрачната организация. Постоянно имаше контакт със Стоилов и Ивков. Левски беше открит клуб. Хората не ги интересуваха резултатите. Явно това не се хареса на мажоритаря. Оценката на работата му я дават хората. 3500 човека от тези с картите ходят ли на мач на Левски? Да си купиш карта и да ми звъннеш и да ми кажеш, че не ти се ходи на мач", добави Петър Димитров. 

"Сега е моментът да кажа "Наско, отиди си от Герена". Той е пречка да влизат финанси в клуба", каза още запалянкото.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!


* Снимка: Костадин Андонов/Startphoto.bg