Сериозни мерки срещу коронавирус ще има на днешната квалификация на младежките национали срещу Уелс. Мачът е от 18:30 часа на стадион "Славия". Причината е, че двама футболисти на гостите са дали положителни проби и са отпаднали за двубоя. Това означава, че останалите национали на Уелс, както и целият щаб ще бъдат проверени допълнително преди да бъдат допуснати до съблекалните на стадиона в "Овча купел". 

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн 

Селекцията на Александър Димитров стартира отлично в група "E" на евроквалификациите за шампионата на Стария континент през 2023 година в Грузия и Румъния. "Лъвчетата" надвиха като гост с 2:0 Молдова с голове на Мартин Минчев и Митко Митков. Талантите ни са амбицирани днес да затвърдят добрите впечатления с победа над Уелс, който в първата си среща направи 0:0 с Молдова. В групата са още фаворитът Нидерландия, Швейцария и Гибралтар.  

Очакванията са Сашо Димитров да заложи на същите единадесет, които бяха титуляри при успеха над молдовците. От първата минута отново ще стартират играещите в чужбина Мартин Минчев (Спарта Прага), Станислав Шопов (Хееренвеен), Владимир Николов (Вюрцбургер Кикерс) и Илия Груев от Вердер.

Припомняме, че при предишния си мач на стадион "Славия" младежките ни национали отвяха с 4:0 Албания в контрола (на 8 юни).

Вероятният стартов състав на България: Светослав Вуцов, Мартин Дичев, Християн Петров, Симеон Петров, Виктор Попов, Йоан Бауренски, Илия Груев, Станислав Шопов, Мартин Минчев, Владимир Николов, Димитър Тонев

ВСИЧКО ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ ДО 21 ГОДИНИ - ТУК!