Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов даде коментар за гроба, който беше изкопан от фенове на терена на "Българска армия" в знак на протест срещу управлението на "Титан". Спецът говори по този въпрос и по други теми около отбора на пресконференцията си преди домакинството на "Ботев" (Пловдив). Мачът от 25-ия кръг на "А" група е в събота от 19:30 часа на "Армията". Радуканов сподели, че отборът има нужда от подкрепата на феновете, особено в този труден момент след загубата с 1:2 от "Левски". 

"Мислим само за победа в събота. Концентрирани сме изцяло върху мача и се надяваме да спечелим. "Ботев" се движи по възходяща линия. Новото им треньорско ръководство се справя добре, състезателите им също са на ниво. Имаха много победи и като гост през сезона, така че ще внимаваме. Ние сме максимално мобилизрани за този мач. При всички положения ще променим някои неща, но всички знаят с какви футболисти разполагаме. Имахме леки проблеми, така че специално за този мач ще подходим по индивидуален начин, както за всеки противник", каза Милен Радуканов, след което беше попитан за изкопания гроб на терена на "Армията".

"Публиката, като всички останали хора, има право на собствено мнение. Надявам се да дойдат на мача и да ни подкрепят. Когато публиката не е доволна и изразява така мнението си, влияе и на футболистите. Лесно е да се подкрепя, когато отборът върви и всичко е цветя и рози. Когато загубиш обаче, българинът обича да мачка, да го смачкаш още повече. Много е важно да подкрепяш човек, когато има нужда. Именно от подкрепа се нуждаем в събота", каза наставникът на "червените".

Радуканов изрази съжаление, че Борис Галчев в момента не е в ЦСКА, а в "Ботев" (Пловдив) - "Той е много добър футболист. Стигна и до националния отбор. Доволен съм, че сме работили заедно. Ако сега беше в ЦСКА, присъствието му щеше да ни е от полза."

"Останал съм с добри впечатления от Цветан Василев и това, което вършат в "Ботев". В събота няма да ни е никак лесно", каза Радуканов, който преди време беше начело на "жълто-черните".

"Гледах няколко пъти мача с "Левски", обсъдихме го с играчите. Имахме и разбор. Сигурно ще тежи, не може да не тежи такава загуба. Видях се със собственика и ръководството, продължаваме да работим, нямаме никакви проблеми", добави Радуканов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ