"Левски" загуби от Литекс с 0:1 днес в дербито от 21-ия кръг на "А" група. Георги Иванов отново е треньор на “сините”. Ръководството му гласува доверие и той ще довърши сезона. На 24 април изпълнителният директор Иво Тонев ще обяви новия наставник, който ще поеме тима от следващия сезон. До края на настоящия шампионат обаче Гонзо ще трябва да спасява положението. Още в първия си двубой от третия престой като треньор обаче младият специалист тръгна с поражение.

За първи път Георги Иванов застана начело на “сините” като треньор в края на есента на 2009 година, когато замени сърбина Ратко Достанич. Гонзо дебютира на 5 ноември със загуба 0:1 от Ред Бул Залцбург в мач от груповата фаза на турнира Лига Европа. Легендарният “син” нападател довърши сезона. Освен поражението от австрийците той записа загуба от Виляреал в Европа. Навръх Никулден, на 6 декември 2009 година, “Левски” падна от Сливен с 0:1. Седмица след това отборът се срина и отпадна още на четвъртфиналите за Купата на България след поражение с 1:4 от Черно море във Варна.

През пролетта на 2010 година под ръководството на “синия” идол “Левски” падна катастрофално от Литекс с 0:3 и загуби всякакви шансове да атакува първото място. Последва и поражение от Локомотив (София) с 0:2. Логично след края на сезона Тодор Батков потърси друг вариант и се стигна до назначаването на Ясен Петров. Той изкара целия сезон 2010/11, като работеше в тандем със спортния директор Георги Иванов.

На 27 май 2011 година Батков обяви, че няма да се възползва от клаузата да продължи договора на Пловдивския Джанини. Начело на отбора отново на пожар застана Георги Иванов. Повторният му дебют беше в евротурнирите – срещу Спартак (Търнава) в третия предварителен кръг. На реванша обаче “Левски” отпадна след дузпи (в редовното време словаците спечелиха с 2:1 и се добраха да изпълнението на наказателни удари. Още в първите си мачове Гонзо се провали напълно и отборът напусна Европа в разгара на лятото. Любимецът на Сектор “Б” отпреди няколко години продължи да води тима, с което “Левски” стремглаво тръгна надолу. Само през есента тимът записа 4 загуби! в “А” група – от Черно море, Лудогорец, Черноморец и ЦСКА. Поражението от вечния съперник принуди Батков да търси нов треньор и го намери – Николай Костов. Той обаче изкара едва 4 месеца и Гонзо отново се появи на хоризонта.

Загубите на Георги Иванов като треньор в “Левски”:
Есен 2009
Сливен – “Левски” 1:0

Купа на България
1/8-финал
Черно море – “Левски” 4:1

Пролет 2010
Литекс – “Левски 3:0
Локомотив (София) – “Левски” 2:0

Лига Европа, групова фаза
“Левски” – Ред Бул Залцбург 0:1
“Левски” – Виляреал – 0:2

Есен 2011
“А” група
Черно море – “Левски” 3:1
Лудогорец – “Левски” 2:1
Черноморец – “Левски” 2:0
ЦСКА – “Левски” 1:0

Шампионска лига, 3 предварителен кръг
Спартак (Търнава) – “Левски” 5:4 след дузпи (2:1 в редовното време)

Пролет 2012
"А" група
Литекс - "Левски" 1:0