ЦСКА ще се състезава в "А" окръжна група от новия сезон. Едно от най-тежките решения в историята на клуба бе взето на среща между вече новия собственик Васил Божков и група фенове.

След вече взетото решение веднага започна дискусия относно историята и успехите на ЦСКА. Един от въпросите към представителите на феновете бе именно този - какво се случва с историята на ЦСКА.

На констатация от журналист, че ЦСКА губи всички купи до момента, Дучето отговори: "Кой го казва това нещо?! Господа, елате да ми вземете купите. Заповядайте, желая ви успех. Бате Сашо Манов ще ви пусне, а?! Няма как да стане това нещо. Историята е онова, което е в нашия музей. ЦСКА е това, което са тези момчета. Ние сме ЦСКА, бе хора. Ние решаваме какво е ЦСКА."

"Всичко е просто, едно дружество става първоприемник на старото. Може да погледнете сайта на УЕФА. Отбори, които са купували чужди лицензи - както "Ботев" Пловдив купиха този на Сопот. В сайта на УЕФА пише, че "Ботев" има еди какви си успехи и никой не го интересува, че се е преструктурирал със Сопот", допълни Емил Кънев от феновете на "армейците"./БЛИЦ