Собственикът на Левски Наско Сираков е дал обещание на треньора Живко Миланов, че от понеделник клубът започва да окомплектова състава за новия сезон, който вече чука на вратата.

"Сините" продължават да имат голям недостиг на футболисти, а добрата новина от вчера е, че близнаците Цоневи и Адриан Краев подписаха за още една година. Очаква се това да стори и вратарят Николай Михайлов, който води извънредни тренировки, за да влезе в нужната форма и да свали излишните килограми. 

Валери Божинов ще подпише договор за една година, като рядко ще се появява на терена и на него ще се разчита основно в съблекалнята. 

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

От понеделник в Левски ще започнат да пристигат нови попълнения, като повечето от тях ще бъдат от родния елит и от Втора лига. Преговорите с Преслав Боруков са в застой, но обнадеждаващите новини за финансовото състояние на "сините" може да форсират пристигането на голмайстора на Етър. Давид Кики от Монтана също е спряган за Левски, като преговорите вървят успешно. Заговори се, че бенинският национал е отказал да премине на "Георги Аспарухов", но това не отговаря на истината.

Преговори се водят и с Исмаил Иса, които са на финалната права, научи БЛИЦ. Драган Михайлович обаче няма да остане в Левски, а ще търси късмета си другаде.

Левски работи по привличането на флангови играчи, както и крайни защитници. Договор с клуба ще подпише Христофор Хубчев, който изкара успешни проби.