Изпълнителният директор на Левски Павел Колев, който от днес не е на работа при "сините", обяви, че най-лошите времена на клуба вече са минали. Но малко май се изхвърли.

"Най-лошото е зад гърба ни. Може да се гледа с оптимизъм. След период на стабилизация Левски ще се върне там, където му е мястото - на върха", каза вчера Колев.

Всъщност обаче на "Герена" продължават да работят ден за ден и на парче и няма никаква гаранция, че клубът ще го има още дълго. И тук става дума както от финансово, така и от спортно естество. Дългове все още има, спонсори големи все още липсват, а основният приход продължава да идва от феновете. Но докога така?

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

И то при положение, че Левски стигна дъното в някои отношения. Като например да се моли на Адриан Краев да подпише нов договор, след като за всички е ясно, че той не е играч за клуб от ранга на "сините". Същото важи и за Здравко Димитров, който е основен играч, а откакто дойде има 26 мача в първенството и едва един гол. 

Тази тенденция обаче не е от вчера на "Герена" и Левски отдавна не е това, което беше. През миналия сезон капитан беше Мартин Райнов, който се провали и не успя да впечатли с нищо със синия екип. Втори капитан пък бе Живко Атанасов, който също се провали на "Герена" и накрая избяга в Черно море.

В Левски трябва да излязат от заблудата, че са направили нещо с една победа над Локо (София) с 4:0. В мачовете от първенството състоянието на "сините" ще бъде разкрито и те ще се върнат в тежката действителност, от която се откъснаха с един успех в контрола.
Димитър АПОСТОЛОВ