Двама от основните играчи на националния ни отбор - Страхил Попов и Сисиньо, не тръгнаха с тима за Белфаст. Селекцията на Ясен Петров се изправя срещу Северна Ирландия утре от 21:45 часа в третия си мач от квалификациите за Мондиал 2022. 

Както вече стана ясно, защитникът на турския Хатайспор Страхил Попов беше освободен от лагера на "трикольорите" и няма да се разчита на услугите му и за гостуването в Белфаст. 

Страхил Попов остана извън групата и в домакинството на Италия в неделя, загубено с 0:2. До момента Ясен Петров не е назовал причината за освобождаването на бранителя от лагера на държавния тим. 

Неофициалната версия е, че Попов има лека травма.

Защитникът на Лудогорец Сисиньо пък е с възпаление на подбедрицата.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Кирил Десподов вече е възстановен и замина с националния отбор. Крилото на Лудогорец получи контузия в първия мач срещу Швейцария (1:3) миналия четвъртък и не бе в групата за двубоя с Италия. Десподов вече е възстановен и се очаква да играе утре. 

В 20:15 часа българско време днес ще се проведе редовният брифинг на Ясен Петров преди двубоя, а в 20:45 часа е тренировката на нашите ни на стадион "Уиндзър парк" в Белфаст.

Нашата група от квалификациите за Мондиал 2022